Referenties

De organisaties, waar CIOforum diensten verleent, zijn bijvoorbeeld:

 • College de Opmaat
 • Comenius College
 • CVO 't Gooi
 • de Savornin Lohman
 • Erfgooiers College
 • Hilfertsheem College
 • SKDD - Kinderopvang Doorn en Driebergen
 • Stichting Ludens - Kinderopvang Utrecht
 • SIVOG, Stichting lnterconfessioneel (rk/pc) Voortgezet Onderwijs in het Gooi
 • Sint-Vitusmavo en College, Naarden en Bussum
 • Qinas, samenwerkingsverband van 19 VO-besturen regio Hilversum
 • Willem de Zwijger College

Wat klanten zeggen

"Robert levert aan ons, via zijn unieke leveranciers-onafhankelijke abonnement, een nieuwe IT-visie en -strategie, waardoor we konden besparen op onnodige investeringen in apparatuur en werkzaamheden. Robert is goed in het analyseren van IT-problemen en -wensen en komt met oplossingsscenario's waarbij beschikbaarheid en continuïteit geborgd is. Het is ook erg prettig dat hij voorstellen van IT-leveranciers doorgrondt, in ons voordeel kan aanpassen, en dat in begrijpelijke taal uitlegt. Met name dat laatste is voor ons een groot genoegen. Hierdoor zijn we in staat beter gebruik te maken van de IT-mogelijkheden die voor onze branche belangrijk zijn. We zijn heel erg blij met ons nieuwe abonnement op hulp bij de IT-strategie. Een aanrader voor elke organisatie zonder eigen IT-mensen."
Renée Neuteboom - Directeur-bestuurder bij kinderopvang SKDD

"Robert leverde ons snel een duidelijk programma van eisen voor de gewenste datacenter vernieuwing"
Robert Stabel - Datacenter Team Lead bij PSA

"Robert's werkwijze is zeer gestructureerd. Hij heeft een pragmatische aanpak gecombineerd met diepe vakkennis"
Erik Dooper - Sr. Consultant Group IT bij Randstad Holding

"We did request Robert for an IT Infrastructure Master Plan. Robert exceeded expectations. He surprised us by quickly understanding our business model and ERP"
Bart Gouweloose - CIO Europe bij Securitas

"Robert viel op door zijn vakkennis en veelzijdigheid, als gecombineerd project manager en architect, bij het ontwerpen van het shared Linux datacenter tijdens de fusie tussen Air France en KLM. Zijn methodiek voor Requirements management gebruiken we nu nog steeds. Cultuurverschillen werden snel overbrugd. Operatie "Blue Hat" is mede daardoor geslaagd."
Johan Swinkels - Program Manager bij Air France-KLM

"We hebben een goede en aangename samenwerking gehad. Robert ontwikkelde de "IT Infrastructuur Masterplan" methodologie, die in zeer korte tijd resultaten boekt"
Jurgen van de Meulebroucke - Project Manager bij inno.com

"Als leverancier heb ik met Robert samengewerkt op het gebied van managed services en datacenter innovatie. Hij laat verschillende scenario's voorbij komen en vertegenwoordigde daarbij duidelijk de belangen van de klant"
Roel Witters - Entrepreneur & business development manager

"De systemen in Italië en Saudi-Arabië zijn of worden nu al geïnstalleerd. Nogmaals bedankt voor je objectieve analyse die hieraan beduidend heeft bijgedragen"
Jos Vermaere - Executive IT Specialist bij IBM

"I've worked with Robert as a adviser for a business partner in the past four months. Robert is a consultant with a lot of knowledge of everything the market has to offer. His independance ensures he is able to find the right solution for his customer. Also Robert understands the art of translating technologies into business advantages, and helping his customers take the next steps. A pleasure to work with."
Ernst-Hans Walenkamp bij TWS Groep

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Download het whitepaper om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.