Missie

De missie van CIOforum is bijdragen aan een betere wereld door het delen van kennis voor het voorkomen van verspilling:

  • Leveren van waardevolle strategische en tactische IT-kennis aan directeuren, eigenaars, bestuurders en andere IT-verantwoordelijken in een begrijpelijke taal.
  • Uitwisselen van ervaringen en benchmarks met “peers”.
  • Leveren van onafhankelijke expertise voor organisaties vanaf ongeveer 100 personen, die willen besparen op een IT-directeur in loondienst.

Hierdoor ontstaat een onafhankelijke informatiebron naast de eigen leverancier(s). Een informatiebron verrijkt met ervaringen van collega’s. De behandelde onderwerpen worden aangedragen door de deelnemers zelf. Bijvoorbeeld door het invullen van onderstaande korte enquête, waarvoor u een waardevol artikel terugkrijgt.

Kernwaarden

De kernwaarden die deze missie ondersteunen zijn:

  • Onafhankelijkheid van leveranciers en aanbieders.
  • Integriteit en vertrouwelijkheid, bijvoorbeeld over de risico's van de klant en de impact.
  • Inzet voor duurzaamheid.
    • CIOforum wil levensvatbare en duurzame doelen bereiken en is daarom bijvoorbeeld verhuisd naar de Triodos-bank.

Visie

IT moet doen wat uw organisatie wil, alleen de meest waardevolle projecten, die de hoogste risico’s aanpakken, met de meest efficiënte bouwstenen en processen, en met de minste resources.

Top 7 van fouten bij het werven van een IT-directeur

CIOforum heeft een kort IT-marktonderzoek voor directeuren, eigenaars en besturen. De anonieme antwoorden worden gebruikt als input voor IT-TEDtalk. Wilt u drie korte vragen beantwoorden? Het kost een paar minuten van uw tijd. Als dank ontvangt u het artikel "Top 7 van fouten ...".

Download het whitepaper om te lezen welke IT-leiderschapskwaliteiten u wel en niet nodig heeft.

Download whitepaper

* indicates required

Shared IT-directeur

CIOforum biedt u een shared IT Directeur, een Chief Information Officer "CIO", aan als een service, een IT-klankbord zonder dat u de overhead heeft van iemand in loondienst.

CIOforum biedt abonnementsvormen met variatie in kwartaal tot wekelijkse meetings waarbij u profiteert van first opinion en snelle kennisopbouw over uw organisatie.